Salată De Migdale Mandarine
Mandarin salata de migdale este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână migdale, fulgi de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este extraordinar. Încercați Salată De Mandarine De Migdale, Salată De Migdale Mandarine, și Salată Rapidă De Migdale Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați salata română, portocalele și ceapa verde.
Încălziți 2 linguri de zahăr cu migdalele în cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati in timp ce zaharul incepe sa se topeasca si acopera migdalele. Se amestecă constant până când migdalele devin maro deschis. Se întoarce pe o farfurie și se răcește timp de 10 minute.
Combinați oțetul de vin roșu, uleiul de măsline, o lingură de zahăr, fulgi de ardei roșu și piper negru într-un borcan cu un capac etanș. Se agită energic până se dizolvă zahărul.
Înainte de servire, aruncați salata cu sos de salată până când este acoperită.
Se transferă într-un castron decorativ de servire și se presară cu migdale zahărite.