Salata de miel la grătar cu vinaigretă de chimen este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 272 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, chimen măcinat, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Pui picant la grătar cu salată de fasole (și vinetă de chimen), Cotlet De Miel La Grătar Cu Chimen, și Chimen la grătar-Pitas de miel cu cuscus și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Frecați mielul cu ulei, presărați cu 1 linguriță de chimen și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
3
Între timp, într-un castron, combinați oțetul, mierea, muștarul și restul de 1 linguriță de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți în 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Grătiți mielul la foc moderat, întorcându-se de câteva ori, până când este carbonizat și mediu-rar, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați mielul pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
7
Într-un castron mare, aruncați romaine cu jicama, morcov, castraveți, busuioc mărunțit și jalapeos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Jicama
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați pansamentul și aruncați bine.
9
Transferați pe plăci. Feliați subțire mielul și aranjați feliile pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
10
Garnisiți cu crenguțele de coriandru și busuioc și serviți.