Salată de midii cu fenicul

Salata de midii cu fenicul este o fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați radicchio sfâșiat, tarhon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este extraordinar. Încercați Bisque de midii și fenicul, Midii Aburit Și Fenicul Escabeche, și Salată De Midii Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță; adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Midii cu aburi, acoperite, 10 minute sau până când se deschid cojile; aruncați orice coajă nedeschisă.
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul. Tulpinile de zaruri sunt egale cu 1 cană; deoparte.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate vertical; aruncați miezul.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri pentru a măsura 1/2 cană și dați deoparte. Rezervați feniculul rămas pentru o altă utilizare.
Combinați oțetul și următoarele 6 ingrediente (oțet prin usturoi) într-un castron mare și amestecați bine. Rezervați 1/4 cană pansament; deoparte.
Adăugați cartofi, midii, fenicul și pene de roșii în castron; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Combinați pansamentul rezervat de 1/4 cană și verdeața într-un bol; aruncați bine. Împărțiți verdele în mod egal între 4 boluri de salată. Aranjați un sfert din amestecul de midii și 2 sferturi de ou peste fiecare salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.