Salată de mesclun și cireșe cu brânză caldă de capră

Salata de mesclun și cireșe cu brânză caldă de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 304 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, uleiul de măsline, cireșele bing și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Mesclun Și Cireșe Cu Brânză Caldă De Capră, Salată Mesclun cu legume, brânză de capră și usturoi crocant, și Salată Mesclun cu brânză de capră-smochine umplute învelite în slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic. Condimentează pansamentul generos cu sare și piper.
Întindeți migdalele pe farfurie.
Bateți oul și 1 lingură de apă într-un castron mic; se presară cu piper negru proaspăt măcinat. Întoarceți rondele de brânză de capră în amestec de ouă, apoi acoperiți cu migdale feliate, acoperind toate părțile.
Așezați pe foaia de copt cu margini. Faceți înainte: rundele de pansament și brânză de capră pot fi făcute cu 4 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește. Aduceți pansamentul la temperatura camerei și bateți înainte de utilizare.
Coaceți brânza de capră până când brânza este caldă, dar nu topită, aproximativ 10 minute.
Combinați verdeața, cireșele și feniculul într-un castron mare.
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata în 6 farfurii.
Așezați 1 rundă de brânză pe fiecare farfurie și serviți.