Salată De Mesclun, Rucola Și Fenicul Cu Prosciutto Și Vina De Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Mesclun, Arugulan și fenicul cu Prosciutto și Vinan de pere. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de rucola, nectar de pere, verdeață de salată mesclun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată caldă de cereale integrale cu fenicul, rucola, Prosciutto și Pecorino, Salată De Pere Braconată Cu Rucola, Prosciutto Și Parmezan, și Sfeclă prăjită și salată de rucola cu lămâie-gorgonzola Vina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați nectarul de pere și oțetul. Se condimentează cu sare și piper. Pune pansamentul deoparte.
Tăiați tulpinile și vârfurile cu pene și orice tulpini exterioare învinețite din bulbul de fenicul.
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime și tăiați și aruncați miezul. Feliați hârtie transversală-subțire. Set aside.In într-un castron, combinați mesclunul și rucola.
Adăugați jumătate din pansament și aruncați bine. Împărțiți verdele în mod egal între plăci individuale. Acoperiți verdeața cu fenicul, prosciutto și smochine și stropiți cu pansamentul rămas. Folosind un plan de brânză sau un cojitor de legume, radeți felii subțiri din brânză și presărați peste salate. Se condimentează cu piper și se servește.