Salata de mere și țelină cu sos cremos de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, mere galan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Rădăcină De Țelină Și Morcovi Cu Pansament Cremos, Rădăcină de țelină - salată de Nasturel cu pansament cremos Dijon, și Salată de rucola și țelină cu sos de lămâie-hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament până se omogenizează. Se da la frigider pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați merele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară cu suc de lămâie; se aruncă până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
4
Scoateți frunzele din țelină; tăiați frunzele în bucăți de 1/2 inch pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
5
Tăiați tulpinile de țelină în diagonală în felii de 1/4 până la 1/2 inch pentru a măsura 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelină
6
Se adaugă în castron cu mere. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Chiar înainte de servire, aruncați mere și țelină.