Salată de mere și țelină cu sos cremos de lămâie
Salata de mere și țelină cu sos cremos de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, mere galan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Rădăcină De Țelină Și Morcovi Cu Pansament Cremos, Rădăcină de țelină - salată de Nasturel cu pansament cremos Dijon, și Salată de rucola și țelină cu sos de lămâie-hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament până se omogenizează. Se da la frigider pana la servire.
Așezați merele într-un castron mare.
Se presară cu suc de lămâie; se aruncă până se acoperă.
Scoateți frunzele din țelină; tăiați frunzele în bucăți de 1/2 inch pentru a măsura 1/2 cană.
Tăiați tulpinile de țelină în diagonală în felii de 1/4 până la 1/2 inch pentru a măsura 2 căni.
Se adaugă în castron cu mere. Se da la frigider pana la servire.
Chiar înainte de servire, aruncați mere și țelină.
Adăugați pansament; aruncați până se acoperă.