Salată de mere și sfeclă
Salata de mere și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 242 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sfeclă, sare kosher, frunze de salată creț și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sănătos și delicios: salată mărunțită de sfeclă, măr și coacăze cu vinetă de mere, Salată de sfeclă și mere, și Salată de sfeclă și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tăiați verdeața de sfeclă, lăsând o bucată de tulpină de 1 inch. Frecați sfecla și uscați-o pe prosoape de hârtie. Sortați după mărime și înfășurați bine și sigilați sfecla mare și mică separat, împreună cu ceapa, în două pachete grele din folie de aluminiu.
Așezați pachetele pe o foaie de copt. Prăjiți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 1 oră pentru sfecla mică și 1 1/4 ore pentru cea mare. Desfaceți pachetele și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute. Curățați și tăiați sfecla și ceapa, înjumătățiți transversal și feliați subțire.
Transferați într-un castron.
Adăugați oțet, ulei, 1 1/4 linguriță. sare și un vârf de piper la amestecul de sfeclă și se amestecă până se amestecă. La frigider, bine acoperit, până la răcire, cel puțin 2 ore și până la 1 zi. Gustați și reglați condimentele înainte de servire.
Cu cel puțin 2 ore și până la 12 ore înainte de servire, curățați, miez și tăiați merele în felii de 1/4 inch.
Tăiați fiecare felie transversal în 3 bucăți.
Transferați într-un castron, adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați smântână, rămânând 1/4 linguriță. sare și un vârf de piper și se amestecă până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați amestecul de mere.
Pentru a servi, aranjați frunzele de salată pe un platou de servire. Se acoperă separat cu amestec de sfeclă și amestec de mere.
Se presară brânză și nuci pecan și se servește.