Salată de mere tocată cu nuci prăjite, brânză albastră și vinetă de rodie

Salată de mere tocată cu nuci prăjite, brânză albastră și vinetă de rodie
Salata de mere tocată cu nuci prăjite, brânză albastră și vinetă de rodie este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 643 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci, andive belgiene, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Încercați Salată de mere tocată cu nuci prăjite, brânză albastră și vinetă de rodie, Salată de brânză albastră, mere și Pecan cu vinetă de rodie, și Salată de mere tocată cu vinetă de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați merele, spanacul, Andiva, nucile și brânza albastră într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați vinaigreta și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3
Bateți împreună melasa de rodie, oțetul, muștarul și mierea într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează. Pansamentul poate fi făcut cu 2 zile înainte și depozitat într-un recipient cu un capac bine fixat în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista