Salată de mentă Kumquat cu pansament de iasomie
Salata de menta Kumquat cu Dressing de iasomie este o fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan farfurie. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 155 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de migdale sfărâmate, salată de unt sfâșiată în bucăți, kumquats și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Castravete, Kumquat și Cocktail de vodcă de mentă, Iasomie verde - ceai cu gheață de mentă cu lămâie, și Pui la gratar cu Kumquat-Dressing Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2/3 cană de apă într-o cratiță mică la foc mare până se formează bule mici.
Adăugați ceai și scoateți-l de pe foc. Se amestecă 3 minute și se amestecă. Se strecoară ceaiul și se lasă să se răcească; aruncați pungile de ceai.
Între timp, semințe și felii subțiri kumquats*.
Combinați kumquats tocate, ceai de iasomie, ulei, sare și piper.
Puneți salată, mentă, kumquats feliate și migdale într-un bol de salată.
Adăugați pansament și aruncați ușor pentru a acoperi.
* Pentru a semăna kumquats, fie feliați subțire fiecare kumquat transversal aproximativ o treime din drum în fruct, fie împărțiți fructul pe lungime; apoi îndepărtați semințele cu un vârf de cuțit.