Salată de mazăre și soia cu mărar proaspăt
Salata de mazăre și fasole de soia cu mărar proaspăt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 4 și costă 32 de cenți pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de fasole și soia, muștar integral, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de mazăre cu slănină și mărar proaspăt, Salată de somon și soia, și Salată de creveți, avocado și soia.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea si boabele de soia in apa clocotita cu sare timp de 3-4 minute pana cand se inmoaie.
Se scurge, apoi se rulează sub apă rece până se răcește complet.
Între timp, faceți pansamentul.
Se amestecă toate ingredientele împreună, se condimentează, apoi se amestecă până se combină bine. Aruncați fasolea și mazărea în pansament cu mărarul tocat și împrăștiați peste crenguțe pentru a servi.