Salată de mazăre, morcov și Tofu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de mazăre, morcov și Tofu. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pansament cu ghimbir de susan, tofu ambalat cu apă, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Salată de mazăre, morcov și Tofu, și Salată Bok Choy și Tofu cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele. Acoperiți tofu cu prosoape de hârtie suplimentare; apăsați ușor umezeala.
Tăiați tofu în cuburi de 1 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu; gatiti 5 pana la 6 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii pe toate partile, amestecand ocazional.
Combinați tofu, dressing și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii. Salată de top cu 1 3/4 căni amestec de tofu.
Presărați uniform cu sâmburi de semințe de floarea soarelui.