Salata de mazăre cu vinetă de lămâie necesită în jur 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 83 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,73 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre scumpe. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți ridichi, lămâi, lăstari de mazăre rupți și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de varză cu lăstari de cireșe și mazăre cu vinetă balsamică de curmale, Salată de mazăre, rodie și Chevre cu vinetă de iaurt grecesc, și Salată De Mazăre Cu Fasole Fava.
Instrucțiuni
1
Frecați lămâile cu 2 lingurițe de ulei; se pune într-un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 15-20 minute sau pana se inmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-un castron mare, combinați salata verde, lăstarii de mazăre și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Muguri De Mazăre
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se răcește ușor lămâile. Strângeți sucul într-un castron mic. Radeți fin 1/2 linguriță de coajă de lămâie; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți zahărul, muștarul, sarea, piperul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Vinurile din Meursault sunt caracterizate de arome și arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturale decât vinurile din satele vecine. Îmbătrânirea în butoaie mici de stejar francez de 15-20% dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite se împerechează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay-ul îmbătrânit de stejar din climă mai caldă se pretează bine la pește la grătar, amidon, unt și nuci prăjite.