Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Salata de mazăre cu ridichi și brânză Feta ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 320 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână muguri de mazăre, mazăre, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Salată De Mazăre Cu Ridichi Și Brânză Feta, Salată De Mazăre Cu Ridichi Și Brânză Feta, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați semințe de chimen și prăjiți până când sunt aromate și ușor mai întunecate, aproximativ 2 minute. Se răcește; se macină fin în moara de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Bateți sucul de lămâie, mierea și chimenul într-un castron mic. Se amestecă treptat în ulei; se amestecă mărarul. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Chimen
Miere
Mărar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Gatiti mazarea in oala cu apa sarata clocotita pana aproape frageda, aproximativ 5 minute pentru proaspete (sau aproximativ 2 minute pentru congelate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se scurge; clătiți sub apă rece, apoi scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați ridichi, feta și pansament; aruncă. Se condimentează cu sare și piper. Dacă folosiți virici de mazăre sau muguri, împărțiți-le între boluri. Împărțiți salata între boluri.