Salată de mazăre cu ochi negri și Rucola
Salata de Pean și rucola cu ochi negri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 312 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă $1.1 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet balsamic, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de mazăre cu ochi negri peste rucola, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Periați spicele de porumb cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Periați ușor grătarul cu uleiul vegetal și grătiți porumbul la foc mediu-fierbinte, rotind frecvent, până când este ușor carbonizat și aproape fraged, aproximativ 5 minute.
Lasă să se răcească ușor. Peste un castron, tăiați miezurile din știuleți.
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți mazărea cu ochi negri până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă rece.
Într-un castron mare, bateți 1/3 cană de ulei de măsline cu sucul de lămâie și oțetul balsamic. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați porumbul la grătar, mazărea cu ochi negri, ardeiul gras roșu, ceapa, coriandrul și jalapeos și aruncați bine. Condimentează generos cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 4 ore. Aruncați salata de mazăre cu ochi negri cu rucola și transferați-o într-un platou chiar înainte de servire.