Salată de Mango și Jicama cu vinetă Habanero

Salată de Mango și Jicama cu vinetă Habanero
Salata de Mango și jicama cu vinaigretă Habanero ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de coriandru, jicama, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de creveți, Mango și J Pculcama cu vinaigretă de ananas, Salată De Pui, Mango Și Jicama Cu Vinetă De Tequila-Lime, și Salată de pui la grătar, Mango și jicama cu vinetă de Tequila-Lime.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit mic și ascuțit, cojiți Mango. Pe rând, puneți fructele pe o margine îngustă pe o scândură și tăiați felii groase de 1/8 inch de pe fiecare parte până la groapă. Salvați fructele rămase în jurul gropilor pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați coaja de pe jicama și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
3
Așezați jicama la bord, cu partea cea mai plată în jos și tăiați în ovale groase de 1/8 inch. Tăiați feliile, dacă este necesar, pentru a se potrivi cu dimensiunea feliilor de mango, aproximativ 2 pe 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Se toarnă vinaigreta habanero într-o farfurie cu margini. Înmuiați o felie de jicama în pansament, întorcându-vă pentru a acoperi și lăsând excesul să se scurgă înapoi în farfurie; setați jicama pe o farfurie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Habanero ChiliHabanero Chili
JicamaJicama
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați o felie de mango deasupra (dacă feliile nu sunt perfecte, potriviți bucățile împreună pentru a acoperi). Repetați pentru a stivui un total de patru jicama și patru felii de mango. Înveliți feliile de jicama rămase și stratificați cu felii de mango pentru a face încă trei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
6
Stropiți restul de pansament în mod egal peste stive. Într-un castron mic, amestecați coriandru cu ulei de măsline și sare și piper după gust. Mound în mod egal pe stive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
7
Vinaigreta Habanero: clătiți 1 chili habanero proaspăt (aproximativ 1/4 oz.). Purtând mănuși de cauciuc, tulpină, semințe, devein și chili fin tocat; ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 linguri. Într-un castron mic, amestecați 2 lingurițe de chili tocat, 1/3 cană suc proaspăt de portocale, 2 linguri suc proaspăt de lămâie și 1 lingură ulei de măsline extravirgin. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați capetele 2 limes (3 oz. fiecare); tăiați coaja, inclusiv miezul alb. Ținând limes peste bolul de pansament, tăiați între membrane și fructe pentru a elibera segmente și aruncați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Habanero ChiliHabanero Chili
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
8
Se amestecă ușor și se adaugă sare și mai mult chili după gust, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista