Salată de Mango și Jicama cu vinetă Habanero

Salata de Mango și jicama cu vinaigretă Habanero ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de coriandru, jicama, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de creveți, Mango și J Pculcama cu vinaigretă de ananas, Salată De Pui, Mango Și Jicama Cu Vinetă De Tequila-Lime, și Salată de pui la grătar, Mango și jicama cu vinetă de Tequila-Lime.
Instrucțiuni
Cu un cuțit mic și ascuțit, cojiți Mango. Pe rând, puneți fructele pe o margine îngustă pe o scândură și tăiați felii groase de 1/8 inch de pe fiecare parte până la groapă. Salvați fructele rămase în jurul gropilor pentru o altă utilizare.
Tăiați coaja de pe jicama și aruncați-o.
Așezați jicama la bord, cu partea cea mai plată în jos și tăiați în ovale groase de 1/8 inch. Tăiați feliile, dacă este necesar, pentru a se potrivi cu dimensiunea feliilor de mango, aproximativ 2 pe 4 inci.
Se toarnă vinaigreta habanero într-o farfurie cu margini. Înmuiați o felie de jicama în pansament, întorcându-vă pentru a acoperi și lăsând excesul să se scurgă înapoi în farfurie; setați jicama pe o farfurie separată.
Așezați o felie de mango deasupra (dacă feliile nu sunt perfecte, potriviți bucățile împreună pentru a acoperi). Repetați pentru a stivui un total de patru jicama și patru felii de mango. Înveliți feliile de jicama rămase și stratificați cu felii de mango pentru a face încă trei porții.
Stropiți restul de pansament în mod egal peste stive. Într-un castron mic, amestecați coriandru cu ulei de măsline și sare și piper după gust. Mound în mod egal pe stive.
Vinaigreta Habanero: clătiți 1 chili habanero proaspăt (aproximativ 1/4 oz.). Purtând mănuși de cauciuc, tulpină, semințe, devein și chili fin tocat; ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 linguri. Într-un castron mic, amestecați 2 lingurițe de chili tocat, 1/3 cană suc proaspăt de portocale, 2 linguri suc proaspăt de lămâie și 1 lingură ulei de măsline extravirgin. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați capetele 2 limes (3 oz. fiecare); tăiați coaja, inclusiv miezul alb. Ținând limes peste bolul de pansament, tăiați între membrane și fructe pentru a elibera segmente și aruncați-le în castron.
Se amestecă ușor și se adaugă sare și mai mult chili după gust, dacă se dorește.