Salată De Mandarină Aruncată
Salata de mandarină aruncată durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 145 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Această rețetă de la Taste of Home necesită migdale, oțet de cidru, ceapă verde și ulei de măsline. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Mandarină Aruncată, Salată De Mandarină Aruncată, și Salată De Mandarină Aruncată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți și amestecați migdalele și 2 linguri de zahăr la foc mediu-mic timp de 25-30 de minute sau până când zahărul este topit și migdalele sunt prăjite.
Se ia de pe foc. Curățați și secționați mandarinele, rezervând 1 lingură de suc.
Într-un castron mare, combinați salata verde, ceapa, mandarinele și migdalele. Într-un castron mic, bateți oțetul, uleiul, sarea, piperul, sucul rezervat și zahărul rămas.
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.