Salată de mandarine de afine cu vinetă de nucă

Salată de mandarine de afine cu vinetă de nucă
Cranberry Mandarin salata cu nuc Vinaigrette este un hor d ' oeuvre care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 180 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet de vin alb, nuci, ulei de canolan și afine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Salată de varză de nucă de afine cu vinetă de afine, Pere, nucă prăjită și salată verde mixtă cu vinetă de șampanie-afine, și Salată De Nuci De Mandarină De Curcan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, combinați primele cinci ingrediente. Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți peste salată; aruncați pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista