Salată de lăstari de mazăre cu ridichi și ceapă murată
Salata de muguri de mazăre cu ridichi și ceapă murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 123 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $11.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, apă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de mazăre, cireșe murate și mere, Quesadillas De Ceapă La Grătar Și Gouda Afumată Cu Mini Salată De Lăstari De Mazăre, și Quesadillas de ceapă la grătar și gouda afumată cu mini salată de lăstari de mazăre.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de cidru, 1/2 cană de apă și linguriță de zahăr, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați ceapa; lăsați să stea 30 de minute.
Scurgere. Gatiti mazarea engleza in apa clocotita cu 1 lingurita de sare timp de 2 minute.
Scurgeți; clătiți mazărea cu apă rece.
Combinați ceapa, mazărea, lăstarii de mazăre și ridichile feliate într-un castron mare.
Combinați uleiul de măsline, oțetul de vin alb, 1/4 linguriță sare și piper.
Stropiți amestecul de ulei peste amestecul de mazăre; aruncați ușor.