Salată de lămâie și rucola cu parmezan
Salata de lămâie și rucola cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 20 și costă 82 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână rucola, lămâi, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola cu sos de lămâie-parmezan, Salată De Rucola Cu Parmezan Cu Lămâie – 2 Puncte, și Salată de parmezan de rucola cu vinetă simplă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați rucola cu lămâile.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, condimentați cu sare și piper și aruncați din nou. Împrăștiați parmezanul deasupra; serviți imediat. Sau, pentru a preveni ofilirea salatei pe masa de bufet, așezați o sticlă de ulei de măsline lângă ingrediente în boluri separate și cereți oaspeților să-și asambleze propriile salate.