Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de Lemony Kale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pecorino romano, sâmburi de dovleac, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare includ Salată De Lămâie Kale, Salată De Lămâie Kale, și Salată de lămâie și Quinoa.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
2
Adăugați kale și bietă; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Kale
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sâmburi; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
6
Adăugați sâmburi, ceapă și brânză la verdeață; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Verzii
Ceapă
1
Combinați 1 lingură de oțet de orez, 1 lingură de sos de soia cu sodiu inferior, 2 lingurițe de ulei de susan închis, 1/2 linguriță de zahăr brun și 1/4 linguriță de sos de usturoi chili într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi Chili
Ulei De Susan închis
Oțet De Orez
Zahăr Brun
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 4 căni de varză sfâșiată, 2 căni de frunze de varză sfâșiată, 1 cană de morcov mărunțit, 1 cană de ardei gras roșu feliat, 1/2 cană de ridiche feliată și 1/4 cană de coriandru tocat; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Varză Savoy
Ardei Roșu
3 Linguri De Ulei Vegetal
Morcov
Ridiche
Kale
3
Lăsați să stea 8 minute.
4
Servește 6 (Dimensiune de servire: 1 cană) calorii 60; grăsime 2G( sat 3G); sodiu 136 mg
1
Combinați 1 lingură de suc de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de zahăr și 1/2 linguriță de piper într-un castron, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Piper
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 4 căni de varză sfâșiată și 2 căni de bietă elvețiană sfâșiată; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Kale
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Adăugați 1 cană de castraveți englezi tocați, 1 uncie de brânză feta mărunțită, 1/4 cană de ceapă verde feliată și 10 măsline kalamata, fără sâmburi și sferturi. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezești
Măsline Kalamata
Ceapa Verde
Brânză Feta
5
Servește 6 (Dimensiune de servire: 1 cană) calorii 79; grăsime 3G( sat 3G); sodiu 200 mg
1
Combinați 1 lingură de oțet de cidru, 1 lingură de ulei de nucă, 1/2 linguriță de sare kosher, 1/2 linguriță de zahăr brun și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Zahăr Brun
Sare Kosher
Ulei De Nuc
Piper
2
Adăugați 4 căni de varză sfâșiată și 2 căni de bietă elvețiană sfâșiată; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Kale
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Adăugați 1 cană de măr Granny Smith feliat, 1/2 cană de țelină feliată, 1/4 cană de ceapă roșie feliată, 1 uncie de brânză albastră mărunțită și 2 linguri de nuci prăjite; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bunica Smith Apple
Brânză Albastră
Ceapă Roșie
Nuci
țelină
5
Servește 6 (Dimensiune de servire: 1 cană) calorii 94; grăsime 6g( sat 3G); sodiu 278mg