Salată de linte și năut
Salata de linte și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 284 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată mediteraneană de năut și linte, Salată de cuscus, linte și naut # SundaySupper, și Salată de linte cu lămâie și năut cu ridiche și ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mare; adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați usturoi. Gatiti pana cand ceapa se caramelizeaza, aproximativ 20 de minute.
Adăugați frunze de brustă Elvețiană; gatiti pana se ofilesc si se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Puneți 6 căni de apă într-o tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați linte în tigaie. Reduceți căldura și fierbeți; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați 2 lingurițe de sare; lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi.
Scurgeți lintea; se răcește pe o foaie de copt.
Combinați năutul, lintea, amestecul de ceapă și ceapă, melasa de rodie, sucul de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.