Salată de linte și năut

Salată de linte și năut
Salata de linte și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 284 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată mediteraneană de năut și linte, Salată de cuscus, linte și naut # SundaySupper, și Salată de linte cu lămâie și năut cu ridiche și ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mare; adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa în tigaie; sotati pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați usturoi. Gatiti pana cand ceapa se caramelizeaza, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați frunze de brustă Elvețiană; gatiti pana se ofilesc si se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Puneți 6 căni de apă într-o tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați linte în tigaie. Reduceți căldura și fierbeți; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 2 lingurițe de sare; lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Scurgeți lintea; se răcește pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Combinați năutul, lintea, amestecul de ceapă și ceapă, melasa de rodie, sucul de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista