Salată de linte Puy, morcov prăjit condimentat și feta
Nevoie de o curs principal vegetarian fără gluten și lacto ovo? Salata de linte Puy, morcov prăjit condimentat și feta ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 429 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 358 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, care este minunat. Rețete similare sunt Două fasole, linte Puy, Fetan și salată de pătrunjel, Salată De Linte Puy Cu Legume Caramelizate, și Salată de morcovi și fasole prăjită cu feta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Într-o formă de prăjire superficială, aruncați împreună jumătate din ulei, chimen, morcovi și niște condimente. Prăjiți timp de 25 de minute, întorcându-vă la jumătatea gătitului.
Stropiți peste miere, amestecați și prăjiți încă 5 minute.
Între timp, încălziți ușor lintea cu ceapa, sucul de lămâie, uleiul rămas și puțină sare și piper. Se lasă să se răcească ușor în timp ce morcovii termină de gătit.
Aruncați lintea îmbrăcată cu mentă și salată de miei.
Așezați morcovi calzi condimentați deasupra și împrăștiați cu feta.