Salată de linte franceză cu brânză de capră
Reteta salata de linte franceza cu branza de capra este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână roșii de struguri, arpagic, linte verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este mare. Încercați Salată De Linte Franceză Cu Brânză De Capră, Salată franceză de linte cu brânză de capră și nuci din bucătăria mea din Paris, și Salată de brânză de capră și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de sherry, 3 linguri de ulei de măsline și usturoiul tocat într-un borcan cu capac și agitați până se omogenizează. Pune deoparte.
Puneți linte, bulion de pui, apă și 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când lintea este doar fragedă la mușcătură, aproximativ 20 de minute. Nu gătiți prea mult.
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește cel puțin 30 de minute.
Transferați lintea răcită într-un bol de amestecare.
Se amestecă pansamentul, arpagicul și coriandrul; se amestecă bine. Dacă serviți salata imediat, adăugați brânza de capră și roșiile. Dacă pregătiți rețeta din timp, puneți la frigider salata și adăugați brânza de capră și roșiile chiar înainte de servire.