Salată de linte de sfeclă și morcov
Salata de linte de sfeclă și morcov este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 128 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de linte, coajă de lămâie, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată Franceză De Linte Și Sfeclă Prăjită, Salată de linte și sfeclă cu vinetă de lavandă-muștar, și Salată de sfeclă și linte cu Fetan și ouă prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Turnați suficientă apă într-un vas de copt pentru a acoperi fundul cu aproximativ 1/2 inch de apă; adăugați sfeclă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sfecla este fragedă când este înțepată cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Transferați sfecla în vasul cu apă rece până când este suficient de rece pentru a o manipula.
Aduceți 3 căni de apă la fiert în cratiță; adăugați linte și sare. Reduceți căldura și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați sfecla din apă, uscați-o și tăiați capetele și pielea exterioară de pe fiecare sfeclă. Tăiați aproximativ sfecla și grătarul în robotul de bucătărie.
Amestecați sfecla, lintea, roșiile, morcovii, coriandrul, ceapa verde, coaja de lămâie și sucul de lămâie împreună într-un bol; condimentează cu sare.