Salată de linte de măsline și roșii uscate
Salata de linte de măsline și roșii uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallions, linte, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Broccoli Carianne, măsline verzi și salată de roșii uscate la soare, Măsline și roșii uscate la soare, și Hummus de măsline și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți lintea verde la foc moderat până aproape fragedă, aproximativ 15 minute.
Adăugați lintea roșie și continuați să gătiți până când toate lintea sunt fragede, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Scurgeți lintea. Întoarceți-le în cratiță și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă scallions, roșii uscate la soare, măsline, suc de lămâie și ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se servește