Salată de legume și Tofu cu Miso Sambal
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Învelișurile de salată de legume și Tofu cu miso Sambal ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ulei de susan, oțet de vin de orez, arahide prăjite uscate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Încercați Salată de pui cu sos de arahide-Miso, Salată de pui la grătar cu sos Miso de susan, și Tofu Salată Wraps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti miso sambal, combinați primele 6 ingrediente într-un blender și procesați până se omogenizează.
Pentru a pregăti împachetări, împărțiți castravetele, cilantro, arahidele, tofu și avocado uniform printre frunzele de salată.
Stropiți fiecare cu aproximativ 1 1/2 lingurițe sambal; rostogoliți.