Salată De Legume Prăjită Balsamică
Salata de legume prăjită balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 266 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oțet balsamic, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 115 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne de legume prăjită cu glazură balsamică, Balsamic Legume Prăjite Ziti Coapte, și Sos De Paste De Legume Balsamice Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Puneți cartofii într-un vas sigur pentru microunde și puneți-l în cuptorul cu microunde. Gătiti la înălțime până când cartofii sunt doar fragede, 3 până la 4 minute.
Așezați cartofii într-un castron mare împreună cu ceapa, ardeiul gras, usturoiul și vinetele.
Se presară cu rozmarin, cimbru și ulei de măsline. Aruncați pentru a acoperi legumele cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare după gust.
Întindeți legumele pe foaia de copt pregătită.
Prăjiți legumele în cuptorul preîncălzit până când încep să se rumenească la margini, aproximativ 35 de minute. Amestecați jumătățile de roșii cherry și continuați să gătiți încă 15 minute.
Aruncați legumele prăjite într-un castron mare cu nuci de pin, spanac și oțet balsamic.