Salata de legume prăjită balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 266 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oțet balsamic, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 115 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne de legume prăjită cu glazură balsamică, Balsamic Legume Prăjite Ziti Coapte, și Sos De Paste De Legume Balsamice Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți cartofii într-un vas sigur pentru microunde și puneți-l în cuptorul cu microunde. Gătiti la înălțime până când cartofii sunt doar fragede, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Așezați cartofii într-un castron mare împreună cu ceapa, ardeiul gras, usturoiul și vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară cu rozmarin, cimbru și ulei de măsline. Aruncați pentru a acoperi legumele cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Întindeți legumele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Prăjiți legumele în cuptorul preîncălzit până când încep să se rumenească la margini, aproximativ 35 de minute. Amestecați jumătățile de roșii cherry și continuați să gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Aruncați legumele prăjite într-un castron mare cu nuci de pin, spanac și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat