Salată de legume prăjite și Quinoa
Salata de legume și Quinoa prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 197 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, morcov, quinoa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Quinoa De Legume Prăjite, Salată De Quinoa De Legume Prăjite, și Annalise ' s Quinoan și salată de legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și tăiați ardeiul gras în fâșii.
Reduceți temperatura cuptorului la 50
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie și amestecați quinoa. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți timp de 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Combinați oțetul, uleiul și ardeiul negru într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Adăugați morcovul în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Scurgeți morcovul printr-o sită fină peste un bol, rezervând amestecul de morcov și oțet.
Așezați morcovul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 500 timp de 10 minute.
Adăugați dovlecelul și dovlecelul Galben în amestecul de oțet rezervat în castron; aruncați bine pentru a acoperi.
Scurgeți amestecul de dovlecei printr-o sită fină peste un bol, rezervând amestecuri de dovlecei și oțet.
Adăugați amestecul de dovlecei la morcov pe foaia de copt într-un singur strat.
Coaceți încă 20 de minute sau până când legumele sunt rumenite.
Scoateți din cuptor; se răcește complet.
Combinați quinoa, legumele prăjite, amestecul de oțet rezervat, brânza și usturoiul într-un castron mare; amestecați bine pentru a combina. Acoperiți și răciți.