Salată De Legume-Paste La Grătar
Salata de legume la grătar-Paste este o vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați farfalle paste, dressing, legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Paste vegetale prăjite cu paste de linte de dovlecel, Paste vegetale și Tortellini la grătar cu vinetă de busuioc, și Salată de paste și legume.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/3 cană de pansament peste legume. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scurgeți legumele, rezervând marinada. Filetați legumele pe fiecare dintre cele opt frigarui metalice de 10 inci.
Periați cu marinată. Acoperiți și grătați legumele la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind și perindând de două ori cu marinată, până când sunt crocante.
În timp ce legumele sunt la grătar, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scoateți legumele din frigarui. Aruncați legumele, pastele și restul de 1/3 cană de pansament, adăugând pansament suplimentar, dacă doriți.