Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume marinate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Salată De Legume Marinată, Salată De Legume Marinată, și Marinat-Salată De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul, condimentul Italian, muștarul Dijon, usturoiul, sarea, zahărul și piperul. Într-un castron mare, combinați conopida, roșiile cherry, jumătățile de ardei cherry, dovleceii, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pulpă De Miel, Cu Os
Măsline întregi Coapte
Fripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă amestecul de pansament peste legume, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore, amestecând ocazional.