Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de legume marinate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 257 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ceapă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Legume Marinată, Salată De Legume Marinată, și Salată De Legume Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți zahărul și oțetul la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă uleiul și sarea și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați într-un castron fasolea verde, mazărea, țelina, pimientos, ceapa și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi