Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de legume marinate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 257 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ceapă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Legume Marinată, Salată De Legume Marinată, și Salată De Legume Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți zahărul și oțetul la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se adaugă uleiul și sarea și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați într-un castron fasolea verde, mazărea, țelina, pimientos, ceapa și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi