Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de legume marinate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de canolan, zahăr, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Salată De Legume Marinată, Salată De Legume Marinată, și Salată De Legume Marinată.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, semințele de țelină, piperul negru, oțetul, uleiul și sarea într-un borcan cu șurub. Se agită bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De țelină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr Roșu Grosier
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Combinați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă pansamentul peste legume și se amestecă ușor. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)