Salată De Legume Marinate La Grătar
Salata de legume marinate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 131 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, miere, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Legume La Grătar Marinată, Marinat Amestec De Legume La Grătar, și Marinat-Salată De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1 lingură de ulei, miere și următoarele 3 ingrediente până se amestecă. Pune deoparte.
Feliați dovleceii și dovleceii; tăiați ardeii grași în bucăți de 1 inch și tăiați fasolea verde. Aruncați dovleceii, dovleceii și ardeiul gras cu 2 linguri de ulei. Aruncați fasolea verde cu restul de 1 lingură de ulei.
Grill squash, dovlecei și ardei gras într-un wok de grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400), amestecând ocazional, 5 până la 7 minute sau până când legumele sunt fragede.
Fasole verde la grătar în wok la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Aruncați legumele cu amestec de miere; acoperiți și răciți 8 ore.