Salată de legume la grătar cu Mojo Cubanez
Salata de legume la grătar cu Mojo Cubanez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 137 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de salată română, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tri-tip la grătar cu sos Mojo Cubanez, Cotlet De Porc La Grătar Cubanez Mojo, și Boluri De Pui Cubanez Mojo La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Grătiți sau fierbeți ardeii grași timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când cojile sunt vezicule și carbonizate.
Transferați ardeii într-un castron mediu, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur 20 de minute. Curățați, miez și semințe ardeii și tăiați-i în fâșii de 1 inch lățime.
Feliați vinetele pe lungime, păstrând feliile atașate la tulpină. Ventilați-le apăsând cu mâinile. Periați Generos vinetele, ceapa și dovleceii cu mojo, rezervând 1 lingură pentru pansament. Grătiți sau fierbeți legumele timp de 20 de minute, sau până când vinetele și dovleceii sunt fragede și ceapa este carbonizată și crocantă. Curățați cu grijă ceapa și tăiați-o în felii de 1 inch.
Într-un castron mare, bateți 1 lingură rezervată de mojo cu oțetul de vin roșu; bateți încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Adăugați romaina și năsturelul, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Transferați verdeața într-un platou de servire și aranjați legumele la grătar deasupra.
Se ornează cu frunze de busuioc și se servește.