Salată De Legume La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 103 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cap la magazin și ridica ciuperci baby bella, sare, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Legume La Grătar, Salată De Legume La Grătar, și Salată De Legume La Grătar.
Instrucțiuni
Ungeți tigaia pentru grătar perindând-o cu puțin ulei. Preîncălziți la foc mediu-mare.
Combinați ciupercile, ceapa, ardeii grași și dovleceii într-un vas superficial.
Bateți împreună oțetul, sarea, piperul negru, oregano și usturoiul într-un castron mare.
Bateti in 2-3 linguri de ulei pentru a face marinata.
Adăugați legumele în marinată și lăsați să stea în timp ce tigaia pentru grătar se încălzește.
Așezați legumele pe grătar. Întoarceți legumele o dată până când toate sunt ușor carbonizate și fierte, aproximativ 20 de minute.
Așezați legumele înapoi într-un castron mare cu orice marinadă rămasă. Aruncă și servește.