Salată De Legume De Iarnă Prăjită
Salata de legume de iarnă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei de ghindă, bulb de fenicul, pansament și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Iarna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Salată Compusă Din Legume De Iarnă Prăjită, Supă De Legume De Iarnă Prăjită, și Baklava De Legume De Iarnă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați 1/4 cană de pansament, rozmarin, 2 lingurițe de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și piper roșu măcinat, amestecând bine cu un bici.
Combinați dovleceii de ghindă, feniculul și ceapa într-un castron mare.
Adăugați amestecul de pansament, aruncând în strat.
Întindeți amestecul de legume uniform într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Prăjiți la 450 timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Așezați salata verde într-un castron.
Adăugați 1/4 cană sos de salată, 1 1/2 lingurițe ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și oțet balsamic; aruncați bine.
Adăugați amestecul de legume prăjite, aruncând ușor.