Salată De Legume De Iarnă La Cuptor

Salată De Legume De Iarnă La Cuptor
Salata de legume de iarnă la cuptor este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de verdeață de salată sfâșiată, dovlecei de butternut, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Legume De Iarnă, Salată Caldă De Iarnă-Legume, și Salată Ușoară De Legume De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Tăiați primele 4 ingrediente în cuburi de 1 inch. Linia 2 (13-x 9-inch) tigăi de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Aruncați împreună ceapa, sfecla, 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o tigaie căptușită și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Aruncați împreună păstârnacul, dovlecelul, restul de 2 linguri ulei, restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și sirop de arțar în tigaie goală căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți ambele tigăi la 350 timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede, ecranând cu folie de aluminiu, dacă este necesar, pentru a evita rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați toate legumele coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Adăugați verdeață de salată și aruncați. Aranjați pe un platou de servire și presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista