Salată De Legume De Iarnă La Cuptor

Salată De Legume De Iarnă La Cuptor
Salata de legume de iarnă la cuptor este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de verdeață de salată sfâșiată, dovlecei de butternut, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Legume De Iarnă, Salată Caldă De Iarnă-Legume, și Salată Ușoară De Legume De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Tăiați primele 4 ingrediente în cuburi de 1 inch. Linia 2 (13-x 9-inch) tigăi de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Aruncați împreună ceapa, sfecla, 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o tigaie căptușită și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Aruncați împreună păstârnacul, dovlecelul, restul de 2 linguri ulei, restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și sirop de arțar în tigaie goală căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți ambele tigăi la 350 timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede, ecranând cu folie de aluminiu, dacă este necesar, pentru a evita rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Combinați toate legumele coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Adăugați verdeață de salată și aruncați. Aranjați pe un platou de servire și presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista