Salată De Legume Cu Vinetă
Salata de legume Vinaigrette durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 6. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ulei de canolan, sare, roșii cherry și castraveți. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Salată De Legume Cu Vinetă De Citrice, Salată de legume cu rădăcină prăjită cu vinetă de cidru de mere, și salată de legume | cum să faci salată de legume / salată de legume sănătoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron de servire, combinați castravetele, ardeiul verde și roșiile.
Se presară sare și semințe de țelină. Într-un castron mic, amestecați uleiul și oțetul.
Se toarnă peste salată.; aruncă pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Cycles Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.