Salată De Inimă De Anghinare Cu Ulei
Salata de inimă de anghinare braconată cu ulei este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, suc de lămâie, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Inimă De Anghinare, Salată de inimă de anghinare și roșii, și Salată de inimă de cartofi-anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 tăiați anghinarea (consultați Cum să tăiați o anghinare). Odată ce acestea sunt tăiate, felie pe lungime în bucăți de aproximativ cm grosime. Vrei să arate ca siluete ale unei inimi de anghinare. 2 Spălați feliile într-un castron cu suc de lămâie. 3 obțineți o oală mare, grea, cu capac și turnați un strat de ulei de măsline.
Adăugați căței de usturoi zdrobiți și dați focul la minim. 4 Scoateți câteva felii de inimă de anghinare din sucul de lămâie și sareți-le bine. Introduceți-le în uleiul de măsline în straturi, adăugând mai mult ulei de măsline pentru a acoperi. Probabil că veți avea nevoie de aproximativ o halbă de ulei de măsline – este foarte important să fie complet acoperite. Nu folosiți ulei vegetal ieftin (porumb, canola etc.) ca înlocuitor, deoarece cu siguranță veți gusta uleiul de măsline în vasul final. Ai putea folosi unt topit, deși...5 Acoperiți oala și gătiți la cea mai mică căldură a celui mai slab arzător timp de 45 de minute. Opriți focul și lăsați uleiul să se răcească încă 20-30 de minute.6 pentru a face salata, scoateți anghinarea din ulei și aruncați cu ingredientele rămase. Puteți mânca usturoiul sau nu, dar este doar acolo pentru a aroma uleiul.
Se servește la temperatura camerei. Se păstrează câteva zile în frigider.