Salată de ierburi și verdeață
Salata de ierburi și verdeață este o vegan garnitură. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână bucăți de arpagic, cuburi de pâine de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de verdeață și ierburi cu vinetă clasică, Salată De Ierburi Proaspete Și Verdeață Cu Vinete Prăjite, și Salată de verdeață și ierburi cu vinetă de ghimbir portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Se amestecă împreună coaja de lămâie și 1 lingură. uleiul de măsline într-un castron mare.
Adăugați cuburi de pâine și aruncați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți 5 minute sau până când sunt crocante.
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 15 minute).
Între timp, combinați salata de unt și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Stropiți cu suc de lămâie și restul de 3 linguri. ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi.
Se adaugă sare și piper după gust.
Serviți imediat cu cuburi de pâine prăjită.
* Ciabatta, focaccia sau pâinea albă de țară pot fi înlocuite.