Salată De Ierburi, Feta Și Sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de ierburi, Feta și sfeclă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 133 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, chervil, maghiran din 1 crenguță și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sfeclă Și Feta, Salată de două fasole și sfeclă cu Feta, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face vinaigreta într-un castron mic, dizolvați sarea în oțet.
Bateți uleiul de nuci. Pentru a pregăti sfecla spălați sfecla și tăiați frunzele. Tăiați tulpinile inferioare dure și aruncați orice frunze galbene sau învinețite; spălați și rezervați orice frunze mici și sănătoase. Într-o cratiță mare sau într-o oală cu un coș cu aburi, aburiți sfecla până când un cuțit de tocat intră ușor în ele, 30 până la 45 de minute, în funcție de mărimea lor. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca, dar încă cald. Curățați sfecla; pielea se va desprinde imediat.
Tăiați-le în jumătate și apoi în felii de 1/4 inch, astfel încât să ajungeți cu jumătăți de lună.
Puneți sfecla într-un castron și stropiți-le cu oțet cât sunt încă calde. Aruncați cu o parte din vinaigretă, suficient pentru a acoperi ușor (păstrați restul pentru salata de plante). Pentru a pregăti ierburile într-un castron mare, combinați toate ierburile și verdeața (inclusiv orice frunze de sfeclă rezervate). Aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi ușor frunzele. Pentru a compune salata pe un platou mare de servire, aranjați jumătățile de sfeclă.
Așezați plăcile feta pe sfeclă, apoi îngrămădiți salata de plante deasupra. De asemenea, puteți aranja salata în același mod pe patru farfurii individuale de servire.
8, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
20, Grăsimi Polinesaturate