Salată De Iaurt Și Sfeclă În Maniera Persană

Salată De Iaurt Și Sfeclă În Maniera Persană
Salata de iaurt și sfeclă în maniera persană este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 201 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, mentă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Iaurt grecesc și salată de fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, curățați și feliați sfecla, aproximativ 1/8 dintr-un inch de grosime (aproximativ grosimea a 2 sferturi). [Nota editorului: utilizarea unui feliator mandoline ar face acest lucru ușor!]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Tapetați tigaia cu folie, adăugați sfeclă (este în regulă dacă se suprapun), turnați cu ulei de măsline și lăsați-le să se prăjească aproximativ 30 până la 35 de minute. Verificați după primele 25 de minute pentru coacere și dați-le o agitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Lăsați sfecla să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Pe 4 farfurii, puneți linguri de iaurt gros într-un model circular și aranjați sfecla răcită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Se presară cu mentă proaspătă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Stropiți ulei de măsline deasupra și serviți cu pâine crustă (sau lavash, dacă îl puteți găsi) ca prim fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine PitaPâine Pita
8
Un Pinot Noir din Oregon este unul dintre preferatele noastre cu acest aperitiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot NoirPinot Noir
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista