Salată De Iaurt Și Sfeclă În Maniera Persană
Salata de iaurt și sfeclă în maniera persană este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 201 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, mentă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Iaurt grecesc și salată de fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Între timp, curățați și feliați sfecla, aproximativ 1/8 dintr-un inch de grosime (aproximativ grosimea a 2 sferturi). [Nota editorului: utilizarea unui feliator mandoline ar face acest lucru ușor!]
Tapetați tigaia cu folie, adăugați sfeclă (este în regulă dacă se suprapun), turnați cu ulei de măsline și lăsați-le să se prăjească aproximativ 30 până la 35 de minute. Verificați după primele 25 de minute pentru coacere și dați-le o agitație.
Lăsați sfecla să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Pe 4 farfurii, puneți linguri de iaurt gros într-un model circular și aranjați sfecla răcită deasupra.
Se presară cu mentă proaspătă și sare.
Stropiți ulei de măsline deasupra și serviți cu pâine crustă (sau lavash, dacă îl puteți găsi) ca prim fel.
Un Pinot Noir din Oregon este unul dintre preferatele noastre cu acest aperitiv.