Salată De Iaurt Și Sfeclă În Maniera Persană

Salată De Iaurt Și Sfeclă În Maniera Persană
Salata de iaurt și sfeclă în maniera persană este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 201 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, mentă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Iaurt grecesc și salată de fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Între timp, curățați și feliați sfecla, aproximativ 1/8 dintr-un inch de grosime (aproximativ grosimea a 2 sferturi). [Nota editorului: utilizarea unui feliator mandoline ar face acest lucru ușor!]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Tapetați tigaia cu folie, adăugați sfeclă (este în regulă dacă se suprapun), turnați cu ulei de măsline și lăsați-le să se prăjească aproximativ 30 până la 35 de minute. Verificați după primele 25 de minute pentru coacere și dați-le o agitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Lăsați sfecla să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Pe 4 farfurii, puneți linguri de iaurt gros într-un model circular și aranjați sfecla răcită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Se presară cu mentă proaspătă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Stropiți ulei de măsline deasupra și serviți cu pâine crustă (sau lavash, dacă îl puteți găsi) ca prim fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine PitaPâine Pita
8
Un Pinot Noir din Oregon este unul dintre preferatele noastre cu acest aperitiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot NoirPinot Noir
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista