Salată De Iaurt-Orez
Salata de iaurt-orez este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați basmati, iaurt fără grăsimi, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez caș (orez Indian cu iaurt), Orez Cu Iaurt, și orez cu caș , cum se face orez cu caș (orez cu iaurt).
Instrucțiuni
Într-o strecurătoare fină, clătiți bine orezul și scurgeți-l. Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 3 căni de apă și orezul la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți, neacoperit, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged pentru a mușca, cu aproximativ 10 minute mai mult. Scoateți într-un castron mare și lăsați să se răcească, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Între timp, clătiți castraveții, dovleceii și mărul. Tăiați și aruncați capetele de castraveți și dovlecei; tăiați legumele în cuburi de 1/2 inch. Stem și miez de mere; se taie în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați castraveți, dovlecei, măr și ceapă pentru a răci orezul.
Se toarnă orice exces de lichid din iaurt. Într-un castron, amestecați iaurtul, ghimbirul și 1/2 linguriță de sare.
Se adaugă în amestecul de orez și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Setați o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ulei și fulgi de chili și amestecați până când chili începe să se întunece ușor, 15 până la 30 de secunde.
Se toarnă peste amestecul de orez și se amestecă ușor pentru a se amesteca, adăugând mai multă sare după gust. Puneți lingura într-un castron de servire și garnisiți cu morcovi mărunțiți.