Salată de iaurt de vară

Salată de iaurt de vară
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de iaurt de vară. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 74 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de pepene verde, coajă de lămâie, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata de ton de vară, Salată de ton de vară și Salată de ton de vară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați fructele. Într-un alt bol, combinați iaurtul, sucul de lămâie, coaja și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiată La JumătatePita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiată La Jumătate
Pere Asiatice, Câte 3, SpălatePere Asiatice, Câte 3, Spălate
1 Grapefruit Roșu Mediu, Decojit și Secționat1 Grapefruit Roșu Mediu, Decojit și Secționat
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Se toarnă peste fructe și se amestecă ușor pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista