Salată de iaurt de vară
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de iaurt de vară. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 74 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de pepene verde, coajă de lămâie, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata de ton de vară, Salată de ton de vară și Salată de ton de vară.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați fructele. Într-un alt bol, combinați iaurtul, sucul de lămâie, coaja și ghimbirul.
Se toarnă peste fructe și se amestecă ușor pentru a se acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.