Salata Bluegrass este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sfaturi de sparanghel, unt, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bluegrass Soia Roșu Chile Unt, Burgeri Bluegrass cu porumb prăjit dulce Chow - Chow și șuncă de țară, și salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 4 ingrediente. Se răcește cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; adăugați nuci și sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Îndepărtați nucile cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Aruncați împreună salată verde, pere, sparanghel și nuci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Salată Verde
Nuci
Pere
5
Se presară cu brânză și afine; stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Brânză
6
* 1 cană de flori de broccoli sau 1 cană de mazăre de zăpadă pot fi înlocuite.