Salată de homar și ierburi în stil thailandez, cu mazăre și castraveți sărați

Salată de homar și ierburi în stil thailandez, cu mazăre și castraveți sărați
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Salata de homar și ierburi în stil thailandez, cu mazăre și castraveți sărați, ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 357 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 144 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de nuci de pin, carne de homar culeasă din 1 homar, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Vinete fripte în stil thailandez și mazăre Snap cu sos de nucă de cocos-arahide, Mazăre Cu Castraveți Și Ghimbir, și Salată De Castraveți Dulce-Fierbinte În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de homar în bucăți aspre de 1/2 inch. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Aruncați castravetele cu 1/2 linguriță de sare kosher și puneți-le într-o strecurătoare cu plasă fină sau strecurătoare așezată peste un castron pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Albiți mazărea până când sunt de un verde aprins, dar totuși foarte crocante, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți din oală cu o strecurătoare cu plasă fină sau un păianjen metalic și rulați sub apă rece până când este bine răcit. Se usucă pe prosoape de hârtie și se adaugă într-un castron mare. Clătiți castraveții, uscați bine și adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Combinați ardeii iute, usturoiul, zahărul, sosul de pește și sucul de lămâie într-un castron mediu și bateți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați homar, busuioc, coriandru, șalotă, creveți uscați și nuci de pin în castron cu castraveți și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți UscațiCreveți Uscați
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați jumătate de pansament și aruncați pentru a acoperi. Gustați salata și condimentați cu mai mult pansament după dorință.
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Revista