Salată de Haricot de struguri roșii cu sos de muștar

Salată de Haricot de struguri roșii cu sos de muștar
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de Haricot de struguri roșii cu sos de muștar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de frunze de rozmarin, struguri, haricots verts și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Salată de Haricot de struguri roșii cu sos de muștar, Salată De Quinoa Cu Vârfuri De Haricot Și Sos De Lămâie De Șalotă, și Năsturel - salată de struguri cu sos cremos de Cabernet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Blanch haricots verts în apă clocotită sărată până la al dente (sau fierte după bunul plac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare sau strecurătoare și apoi ar trebui să fie șocați scufundând strecurătoarea de fasole într-un vas de așteptare cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și îi va ajuta să păstreze o culoare verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se scurge și se lasă deoparte la frigider până când este nevoie.
4
Așezați varul într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde până când uleiurile esențiale din piele sunt eliberate. Varul va fi fierbinte venind de la cuptorul cu microunde, așa că lăsați-l să se răcească suficient pentru a-l putea descurca, înainte de a-l stoarce. Porniți blenderul și prin deschiderea de alimentare, adăugați rozmarinul, tarhonul, coriandrul, muștarul măcinat cu piatră, oțetul de vin de orez și ghimbirul proaspăt și amestecați împreună până se formează o pastă netedă. În acest moment, varul ar trebui să fie suficient de rece pentru a stoarce. Cu alimentarea pornită, adăugați sucul de lămâie prin tubul de alimentare al blenderului, apoi adăugați foarte încet uleiul și apa până când amestecul se îngroașă și poate acoperi spatele unei linguri. Reglați condimentul cu sare și piper. Puneți deoparte la frigider până când este nevoie. (Când este răcit, pansamentul ar trebui să semene cu ceva de genul maionezei.) Rezervați o parte din pansament pentru a stropi pe farfurie mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Măcinat De PiatrăMuștar Măcinat De Piatră
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Apoi, amestecați fasolea, ceapa și roșiile cu pansamentul (ajustând cantitatea după preferințe) și dați-le la frigider doar câteva ore. (Nu amestecați prea departe, deoarece ingredientele salatei vor sângera și veți avea un pansament foarte curgător).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista