Salată de Haricot de struguri roșii cu sos de muștar

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de Haricot de struguri roșii cu sos de muștar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de frunze de rozmarin, struguri, haricots verts și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Salată de Haricot de struguri roșii cu sos de muștar, Salată De Quinoa Cu Vârfuri De Haricot Și Sos De Lămâie De Șalotă, și Năsturel - salată de struguri cu sos cremos de Cabernet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch haricots verts în apă clocotită sărată până la al dente (sau fierte după bunul plac).
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare sau strecurătoare și apoi ar trebui să fie șocați scufundând strecurătoarea de fasole într-un vas de așteptare cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și îi va ajuta să păstreze o culoare verde strălucitor.
Se scurge și se lasă deoparte la frigider până când este nevoie.
Așezați varul într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde până când uleiurile esențiale din piele sunt eliberate. Varul va fi fierbinte venind de la cuptorul cu microunde, așa că lăsați-l să se răcească suficient pentru a-l putea descurca, înainte de a-l stoarce. Porniți blenderul și prin deschiderea de alimentare, adăugați rozmarinul, tarhonul, coriandrul, muștarul măcinat cu piatră, oțetul de vin de orez și ghimbirul proaspăt și amestecați împreună până se formează o pastă netedă. În acest moment, varul ar trebui să fie suficient de rece pentru a stoarce. Cu alimentarea pornită, adăugați sucul de lămâie prin tubul de alimentare al blenderului, apoi adăugați foarte încet uleiul și apa până când amestecul se îngroașă și poate acoperi spatele unei linguri. Reglați condimentul cu sare și piper. Puneți deoparte la frigider până când este nevoie. (Când este răcit, pansamentul ar trebui să semene cu ceva de genul maionezei.) Rezervați o parte din pansament pentru a stropi pe farfurie mai târziu.
Apoi, amestecați fasolea, ceapa și roșiile cu pansamentul (ajustând cantitatea după preferințe) și dați-le la frigider doar câteva ore. (Nu amestecați prea departe, deoarece ingredientele salatei vor sângera și veți avea un pansament foarte curgător).