Salată de Halibut și porumb cu vinetă spartă

Salată de Halibut și porumb cu vinetă spartă
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de Halibut și porumb cu vinaigretă spartă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 778 calorii, 60g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 10,8 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, fasole lima, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de Halibut și porumb cu o vinetă de roșii "spartă" , Saut Snapper cu Vinaigrette Negre-măsline sparte, și Salată de Halibut și piersici cu vinetă de Lămâie-Mentă.

Instrucțiuni

1
Coregeți roșiile, tăiați-le în bucăți și puneți-le într-un blender. Se amestecă până se face piure. Se strecoară printr-o sită într-un bol. Ar trebui să aveți aproximativ 2 1/2 căni de piure. Dacă roșiile proaspete nu sunt disponibile, utilizați conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie nereactivă până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă usturoiul și se sotează scurt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați piureul de roșii și dați la fiert. Se fierbe ușor aproximativ 5 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Aruncați solidele. Clătiți cratița, readuceți sucul de roșii în tigaie și aduceți la fierbere. Se fierbe și se strecoară încă de două ori până când sucul de roșii este la fel de gros ca smântâna grea, aproximativ 15 minute Timp total de gătit. Asigurați-vă că reduceți căldura pe măsură ce amestecul se îngroașă pentru a preveni arderea. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană de suc de roșii foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați 1 lingură suc de lămâie și gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
6
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o sticlă mică, curată, cu dop și se învârte pentru a acoperi interiorul. Înveliți sticla de sticlă cu ulei de măsline și pâlnie înainte de a strecura roșiile, astfel încât să nu se lipească. Se strecoară sucul de roșii în sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
7
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
8
Adăugați ulei de măsline - amestecul trebuie să fie jumătate de ulei de măsline și jumătate de roșii. Nu agitați și nu amestecați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
9
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare. Blanche porumbul și gătește doar până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți și puneți deoparte. Gatiti fasolea in aceeasi apa doar pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
11
Scurgere. Dacă utilizați favas, curățați-le. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din știuleți. Aruncați împreună într-un castron.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Într-un borcan curat, cu capac, agitați împreună tarhonul tocat, 2 linguri de slănină și 25% oțet de șampanie și 75% ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De șampanieOțet De șampanie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TarhonTarhon
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
13
Se toarnă suficient pansament pe porumb și fasole pentru a se acoperi, se aruncă bine și se gustă pentru condimentare. Reglați cu sare, piper și mai mult pansament, după cum este necesar. Se lasă deoparte la marinat aproximativ 15 minute.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PiperPiper
FasoleFasole
PorumbPorumb
SareSare
14
Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
15
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sotată la foc mediu-mare până când este fierbinte. Puneți mai întâi partea de prezentare a peștelui (partea fără piele) în tigaie, deoarece obține cea mai bună caramelizare. Gatiti pana se rumeneste pe prima parte, aproximativ 3 minute. Când vedeți că devine opague în jurul marginilor, dați-i încă un minut și răsturnați laturile. Gatiti inca un minut pe cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Scoateți din tigaie și așezați-o puțin pe foaia de prăjituri în timp ce vă bucurați de aperitiv cu compania. Chiar înainte de a fi gata să-l serviți, puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 450 de grade F timp de aproximativ 30 de secunde.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista