Salată de Halibut și porumb cu o vinetă de roșii "spartă"

Salată de Halibut și porumb cu o vinetă de roșii
Salata de Halibut și porumb cu o vinaigretă de roșii "spartă" ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 587 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,26 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ulei de măsline extravirgin, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de roșii și pepene verde cu vinetă de porumb, Salată de porumb, roșii și Avocado cu vinetă de slănină, și Salată de roșii și pepene verde cu vinetă de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coregeți roșiile, tăiați-le în bucăți și puneți-le într-un blender. Se amestecă până se face piure. Se strecoară printr-o sită într-un bol. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cești pure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie nereactivă până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoiul și sotati scurt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați piureul de roșii și dați la fiert. Se fierbe ușor aproximativ 5 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Clătiți cratița, readuceți sucul de roșii în tigaie și aduceți la fierbere. Se fierbe și se strecoară încă de două ori până când sucul de roșii este la fel de gros ca smântâna grea, aproximativ 15 minute Timp total de gătit. Asigurați-vă că reduceți căldura pe măsură ce amestecul se îngroașă pentru a preveni arderea. Ar trebui să aveți aproximativ ceașcă de suc de roșii foarte buna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură suc de lămâie și gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
7
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o sticlă mică, curată, cu dop și se învârte pentru a acoperi interiorul. Se strecoară sucul de roșii în sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
8
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
9
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Nu agitați și nu amestecați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați porumbul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
12
Scoateți și puneți deoparte. Gatiti fasolea in aceeasi apa doar pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
13
Scurgere. Dacă utilizați favas, curățați-le. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din știuleți. Aruncați împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Într-un borcan curat cu capac, agitați împreună oțetul, tarhonul, 3 linguri de bucăți de prosciutto și 6 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TarhonTarhon
OțetOțet
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
15
Se toarnă suficient pansament pe porumb și fasole pentru a se acoperi, se aruncă bine și se gustă pentru condimentare. Reglați cu sare, piper și mai mult pansament, după cum este necesar. Se lasă deoparte la marinat aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PiperPiper
FasoleFasole
PorumbPorumb
SareSare
16
Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
17
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Adăugați peștele și gătiți până se rumenesc pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când este opac, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
19
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Când este gata de servit, îngrămădiți amestecul de porumb pe un platou sau împărțiți-l între 4 farfurii mari. Aranjați peștele deasupra salatelor. Agitați ușor sticla de vinetă de roșii. Nu doriți ca amestecul să se emulsioneze, ci să aibă picături separate suspendate în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
TomateTomate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
PorumbPorumb
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
21
Lingurați sau agitați aproximativ 1 lingură de vinaigretă de roșii sparte pe fiecare bucată de halibut și apoi stropiți sau agitați mai multă vinaigretă de roșii în jurul marginilor platoului sau farfuriilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
HalibutHalibut
TomateTomate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
22
Garnisiți cu bucățile de prosciutto rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
23
articol var
24
Type_27_data = {};
25
articol
26
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista