Salată de Halibut și porumb cu o vinetă de roșii "spartă"
Salata de Halibut și porumb cu o vinaigretă de roșii "spartă" ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 587 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,26 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ulei de măsline extravirgin, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de roșii și pepene verde cu vinetă de porumb, Salată de porumb, roșii și Avocado cu vinetă de slănină, și Salată de roșii și pepene verde cu vinetă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coregeți roșiile, tăiați-le în bucăți și puneți-le într-un blender. Se amestecă până se face piure. Se strecoară printr-o sită într-un bol. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cești pure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bol
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie nereactivă până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoiul și sotati scurt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați piureul de roșii și dați la fiert. Se fierbe ușor aproximativ 5 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Clătiți cratița, readuceți sucul de roșii în tigaie și aduceți la fierbere. Se fierbe și se strecoară încă de două ori până când sucul de roșii este la fel de gros ca smântâna grea, aproximativ 15 minute Timp total de gătit. Asigurați-vă că reduceți căldura pe măsură ce amestecul se îngroașă pentru a preveni arderea. Ar trebui să aveți aproximativ ceașcă de suc de roșii foarte buna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Adăugați 1 lingură suc de lămâie și gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
7
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o sticlă mică, curată, cu dop și se învârte pentru a acoperi interiorul. Se strecoară sucul de roșii în sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Ulei De Măsline
8
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
9
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Nu agitați și nu amestecați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați porumbul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
12
Scoateți și puneți deoparte. Gatiti fasolea in aceeasi apa doar pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
13
Scurgere. Dacă utilizați favas, curățați-le. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din știuleți. Aruncați împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Într-un borcan curat cu capac, agitați împreună oțetul, tarhonul, 3 linguri de bucăți de prosciutto și 6 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ulei De Măsline
Tarhon
Oțet
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
15
Se toarnă suficient pansament pe porumb și fasole pentru a se acoperi, se aruncă bine și se gustă pentru condimentare. Reglați cu sare, piper și mai mult pansament, după cum este necesar. Se lasă deoparte la marinat aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Piper
Fasole
Porumb
Sare
16
Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
17
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Adăugați peștele și gătiți până se rumenesc pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când este opac, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
19
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
20
Când este gata de servit, îngrămădiți amestecul de porumb pe un platou sau împărțiți-l între 4 farfurii mari. Aranjați peștele deasupra salatelor. Agitați ușor sticla de vinetă de roșii. Nu doriți ca amestecul să se emulsioneze, ci să aibă picături separate suspendate în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Tomate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Porumb
Pește
Ulei De Gătit
21
Lingurați sau agitați aproximativ 1 lingură de vinaigretă de roșii sparte pe fiecare bucată de halibut și apoi stropiți sau agitați mai multă vinaigretă de roșii în jurul marginilor platoului sau farfuriilor.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.