Salată de Halibut și năut

Salată de Halibut și năut
Salata de Halibut și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 216 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, suc de lămâie, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Avocado Și Năut Cu Halibut, Supă de Halibut și năut, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Ungeți halibutul cu ulei de măsline și condimentați ambele părți cu sare și piper. Grătiți până la fiert, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Lăsați peștele să se odihnească câteva minute, apoi tăiați-l în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Pentru salată: într-un castron mare, combinați frisee, rucola, roșii, naut și fenicul. Într-un castron mic amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, mierea, chimenul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NăutNăut
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
RucolaRucola
FeniculFenicul
Cret AndiveCret Andive
PiperPiper
ChimenChimen
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți amestecul de ulei de măsline peste salată și aruncați pentru a combina. Se acoperă cu pește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista